Hoe kan ik mij aanmelden voor het landelijk mobiliteitstegoed?

2 april 2021 07:47

Wil je het slooptegoed van € 1.000,- of € 300,- besteden bij Dumoco? Dan kruis je op het aanvraagformulier ‘OV-tegoed voor een mobiliteitskaart aan’. Je vult de volgende gegevens in: naam, adres, en woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres. Na goedkeuring van jouw aanvraag geeft de gemeente Den Haag jouw gegevens door aan Dumoco. Via de website van de gemeente Den Haag kan jij je aanmelden.

Vervolgens stuurt Dumoco een startpakket (Dumoco OV-chipkaart + gebruikersinstructie) naar het opgegeven huisadres.

Snel naar:

1. Registratie en activeren van de kaart in de Dumoco app
2. Gebruik van de Dumoco app
3. Reizen met de Dumoco OV-chipkaart
4. Project: Sloopregeling Den Haag 2020
5. Project: Sloopregeling Den Haag 2021
6. Project: Sloopregeling Amsterdam
8. Over Dumoco