Wat kan ik allemaal doen in de Dumoco app?

21 juli 2020 09:24

Je kunt reistransacties raadplegen in de app zodat je precies kunt zien hoeveel mobiliteitsbudget je nog over hebt;

• Je kunt in de app veel handelingen zelf uitvoeren op het moment dat jou het beste uitkomt, bijvoorbeeld het vervangen van een kaart en het wijzigen van gegevens. Je hoeft voor deze handelingen dus geen contact meer op te nemen met de klantenservice.
• Vanuit de app heb je eenvoudig toegang tot veel gestelde vragen, belangrijkste nieuwtjes en de contactgegevens. Zo heb je altijd alle benodigde informatie bij de hand, op je smartphone, in het Nederlands maar ook in het Engels.
• Is jouw mobiliteitsbudget op, dan heb je de mogelijkheid om door te blijven reizen. Reiskosten die je buiten het budget maakt incasseren we vervolgens achteraf van je bankrekening. Je hoeft dus niet naar een kaartautomaat om reissaldo op de kaart te zetten.
• In de toekomst houden we je op de hoogte van extra functionaliteiten die aan de app worden toegevoegd.

Snel naar:

1. Registratie en activeren van de kaart in de Dumoco app
2. Gebruik van de Dumoco app
3. Reizen met de Dumoco OV-chipkaart
4. Project: Sloopregeling Den Haag 2020
5. Project: Sloopregeling Den Haag 2019
6. Project: Sloopregeling Amsterdam
7. Project: Deelmobiliteit Schiedam
8. Over Dumoco